permalink

2

Husk god karma

DIN historie?

Siden jeg blev syg i 2004, har jeg skrevet og talt med rigtig mange mennesker, som har oplevet svigt og overgreb i form af ydmygelser, mistro og voldstolkning, aktivering, der har givet sygdomsforværring og meget andet.

Der er imidlertid ikke megen plads til os i medierne, og behandling af mennesker i psykiatrisk regi, hvis diagnose kan være svær at stille eller som falder udenfor det konventionelle sundhedssystems boks, roses ofte i høje toner.

Men jeg mener, vi bør have en stemme! Det hører sig til i et demokrati, og jeg vil gerne bidrage til det.

Så hvis du har en historie at fortælle om din vej gennem “systemet” med en vanskelig diagnose måske med mange symptomer, fejlagtig mistanke om en psykisk lidelse og en sygdom uden organisk grundlag, hvad det har gjort ved dig og betydet for dig som menneske og patient, så vil jeg meget gerne høre den.

Den må selvfølgelig også meget gerne handle om, hvad du har gjort, som har hjulpet!

Jeg vil så offentliggøre den anonymt på siden. Jeg har brug for at kende dit navn for at andre ikke skal give sig ud for at være dig, men jeg oplyser det ikke til nogen. Alle oplysninger behandles 100% fortroligt.

Du kan skrive langt, og du kan skrive kort. Det spiller ingen rolle. Hvis du kan sige noget om, hvad du har og har haft brug for, og hvad der kunne have forbedret din situation, er det et meget velkomment bidrag men ikke noget krav.

Jeg beder om, at du først og fremmest taler om dig selv, om andre menneskers handlinger og holdninger men ikke evt. motiver, og hvad de ting har betydet for dig.

Jeg tror på, at vi kan gøre en forskel ved at samle vores fortællinger her og andre steder. Send mig en besked med din mailadresse i kontaktformularen, hvis du vil være med.

Pia

2 kommentarer

  1. Specifically where web can a certified psyciatrist submit content or sites for them to become fashionable? dkcegekfcege

  2. Jeg har lavet en video omkring mit sygdomsforløb funktionelle lidelser
    måske i vil bruge min vidoe, ved nu at mange har brug for at høre hvordan andre takler deres lidelser
    venligst
    Bolette Tvorup
    29240762

Skriv et svar

Feltermarkeret med* skal udfyldes.